Easyscreen blijft vernieuwen

Ons easyscreen team denkt constant na over mogelijke verbeteringen van het systeem om het zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

Ook krijgen wij regelmatig verzoeken en tips vanuit jou als gebruiker waar we mee aan de slag gaan. We hebben de afgelopen tijd dan ook weer een hoop nieuwe features mogen opleveren. Hieronder een aantal hoogtepunten:

Twitter, Nu.nl & own input

Deze widget toont jouw berichten van Twitter in combinatie met Nu.nl én een eigen gekozen widget in één slide op het scherm weer. Deze widget is opgeleverd in twee varianten: met gekleurde achtergrond en met grijze achtergrond. We hebben een mooie schermindeling gemaakt, zodat de informatie wel goed overzichtelijk blijft.

Deze widget is gratis beschikbaar voor iedere klant. Log in en zie de template in actie!

Tickertape

De mogelijkheid om tickertape onderaan het scherm te tonen is een grote toevoeging voor veel klanten. Er kan zo naast de reguliere content ook nieuws getoond worden van een RSS feed naar keuze onderaan het scherm. Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn? Log in en ga naar ‘Speleroverzicht’ en klik op het RSS icoon!

Self support

Het was altijd al mogelijk om een kijkje te nemen in de veelgestelde vragen vanuit het easyscreen account, maar recent hebben we een uitgebreide self support pagina gelanceerd waar alle antwoorden op vragen teruggevonden kunnen worden. Er worden in de self support niet alleen vragen over de software behandeld, maar ook met betrekking tot de hardware.

Ontdekken hoe? Klik hier of ga in easyscreen en druk op de knop “Support”.

Template categorieën

De templates zijn overzichtelijk ingedeeld in een aantal categorieën. Ze verschenen eerder allemaal in een rij onder elkaar, maar nu zijn ze opgenomen in een slideshow; door per categorie met de muis naar rechts of links te gaan kunnen de verschillende templates per categorie naar voren gehaald worden. Zo zijn de categorieën overzichtelijker en heb je snel een goede indruk over het aanbod van de templates.

Volgnummersysteem

Werk je vaak met wachtrijen? Met het volgnummersysteem in easyscreen geef je wachtende klanten duidelijkheid. Het volgnummersysteem is beschikbaar als upgrade op het basispakket easyscreen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor locaties die werken met volgnummers is dit een ideale oplossing. Achter de balie wordt een scherm gehangen waarop narrowcasting content wordt getoond met daarbij wie er als volgende aan de beurt is. Dit kan erg van pas komen bij bijvoorbeeld apotheken, waarbij er klanten moeten wachten op hun beurt.

Share onShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone