Easyscreen goes (FP) international!

Easyscreen is begonnen als Nederlandstalige software met als ambitie om meertaligheid te introduceren. Met de komst van FP International heeft easyscreen een stok achter de deur gekregen om dit zo spoedig mogelijk te realiseren.

FP International is een internationaal verpakkingsbedrijf met vestigingen in meerdere continenten. Zij kwamen bij ons binnen als klant die twee mediaspelers wenste te gebruiken; 1 voor het hoofdkantoor in Heerlen en 1 voor in de Verenigde Staten. Zij hebben de mediaspeler voor in de Verenigde Staten toen zelf naar Fremont gebracht. Enige tijd daarna volgde meer bestellingen voor mediaspelers die werden geplaatst in Villiers-Le-Bel (Frankrijk, 1 stuk), Heerlen (2 stuks) en Thornton (Verenigde Staten, 3 stuks).

De vestigingen staan onder het beheer van het hoofdkantoor in Nederland, maar kunnen lokaal ook eigen content programmeren. Ondertussen heeft easyscreen een Engelse CMS ge√Įntroduceerd die per account ingeschakeld kan worden via het profiel. Als de taal staat ingesteld op Engels, zijn alle knoppen en uitleg in het Engels. Zo kunnen de buitenlandse vestigingen allemaal uit de voeten met het systeem.

Vervolgens hebben we een aantal templates op maat ontwikkeld die relevant zijn voor de V.S., zoals het weer en nieuws in die omgeving. Temperatuur wordt bijvoorbeeld weergegeven in Fahrenheit en in Frankrijk wordt nieuws getoond van de Franse krant Le Figaro.

Met FP International hebben we een tevreden internationale klant die op steeds meer locaties easyscreen inzet als effectief narrowcasting middel. Easyscreen bewijst dan ook uitstekend geschikt te zijn om buiten de Nederlandse grens in te zetten!

Share onShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone