Persoonlijke communicatie

Speciaal voor Horeca gerelateerde locaties ontwikkelde BarDoggy een digitaal bezoek registratie systeem. Door in kaart te brengen hoeveel unieke telefoons er in de omgeving van een BarDoggy sensor komen wordt er een uitgebreid overzicht van bezoek statistieken gegenereerd.
Steeds meer consumenten registreren zich met de BarDoggy app waardoor demografische gegevens over gemiddelde leeftijd en percentage man of vrouw ook inzichtelijk wordt.

Met al deze gegevens kan bijvoorbeeld content nog beter afgestemd worden op de doelgroep, per dag of tijdstip. Adverteerders zijn bereid om een hogere vergoeding te betalen als een campagne beter afgestemd wordt op de doelgroep en als daarbij ook het aantal bezoekers wat in contact komt met de campagne in kaart gebracht wordt.

Persoonlijke communicatie, dat is waar het vandaag de dag om draait. Notice ontwikkelde samen met Bardoggy een digitaal ‘Rad van Fortuin’ om interactie tot stand te brengen via schermen. Gebruikers van de app zien hun naam op een rad verschijnen en elk kwartier wint een van de aanwezigen een leuke prijs. Dan blijf je toch nog even kijken of je deze keer misschien net wint toch?

Share onShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone