Professionele Narrowcasting Hardware

Professionele narrowcasting hardware is de helft van wat je nodig hebt voor narrowcasting. De andere helft bestaat uit narrowcasting software. Een perfecte samenhang tussen beide zorgt voor een succesvol communicatiemiddel. Notice Branded Media biedt naast software, ook narrowcasting hardware aan. 

Notice Branded Media levert professionele narrowcasting hardware en software aan klanten zoals Bakker Bart, Hyundai en Hornbach. Al meer dan 20 jaar bieden wij betrouwbare narrowcasting oplossingen voor uiteenlopende klanten. Ons team van experts produceert en beheert de beste merkmedia. De hardware en software waar wij mee werken is geselecteerd op robuustheid, stabiliteit en kwaliteit. Het is van belang dat narrowcasting gebruiksvriendelijk werkt, zonder al te veel poespas. 

Wat heb je nodig voor narrowcasting?

Zoals eerder genoemd is narrowcasting een samenhang tussen hardware en software

Narrowcasting software is een online platform waar jij de getoonde content kan ontwikkelen en afspelen. Ontdek alle mogelijkheden van narrowcasting software. 

Narrowcasting hardware is al het tastbare wat nodig is om narrowcasting tot stand te brengen. 

De mogelijkheden met narrowcasting zijn enorm. Je kunt het communicatiemiddel helemaal afstemmen naar een doel, doelgroep en locatie. Denk aan verticale reclamezuilen in winkels. Deze zijn zo geplaatst dat het de aandacht van de voorbijganger trekt. Hierbij is ook gedacht aan opvallende content zoals een uitverkoop of nieuwe collectie. Zie de verticale reclamezuil als een realtime poster die jij op ieder gewenst moment kan aanpassen. Zo ben je altijd actueel voor jouw doelgroep.

Wat is digital signage hardware?

Digital signage hardware, ook wel narrowcasting hardware genoemd, bestaat uit de tastbare onderdelen die nodig zijn voor narrowcasting.

We spreken over de volgende onderdelen:

Narrowcasting schermen

Narrowcasting schermen zijn de visuele boodschappers van jouw content. Het is dan ook niet te vergelijken met een televisiescherm. Narrowcasting schermen zijn speciaal ontwikkeld om de boodschap helder over te brengen. Ze hebben namelijk een langere levensduur, zijn kraakhelder, geschikt om 24/7 te draaien en zijn breed inzetbaar. Televisieschermen kunnen deze intensiteit niet aan en zijn dan ook bedoeld voor onder andere woonkamers, niet als reclamezuil. 

Dan zijn er nog verschillende narrowcasting schermen. Er zijn een aantal vragen die wij gezamenlijk behandelen om bij het juiste scherm uit te komen:

 • Binnen- of buitenscherm: Een buitenscherm heeft bijvoorbeeld meer lichtsterkte nodig dan een binnenscherm.
 • Gewenste formaat: De schermen variëren van 10” tot 98’’, maar dit hangt volledig af van de wens en de locatie. 
 • Toepassing: Hoe wil jij de narrowcasting schermen gaan inzetten? Enkele voorbeelden zijn tablets, reclamezuilen of een videowall.
 • Merk: Wij werken samen met onder andere Samsung, LG, NEC en Philips. De merken worden gekozen naar wens, locatie en eventuele voorkeur. 

Om te ontdekken welke narrowcasting oplossing het beste op jouw wensen aansluit, kun je direct contact opnemen met één van onze specialisten. Zij helpen jou zoeken naar een narrowcasting oplossing die aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

 

Narrowcasting mediaspeler

De mediaspeler is de schakel tussen de software en de hardware. Het apparaat stuurt de content naar één of meerdere schermen en zorgt dat het wordt afgespeeld. De mediaspeler is gekoppeld aan onze eigen narrowcasting software, genaamd Notice Signage.   

Beschik jij al over een narrowcasting scherm? Dan heb jij enkel een mediaspeler nodig. Ben je benieuwd of het huidige scherm geschikt is voor jouw narrowcasting doelen? Vraag het aan één van onze narrowcasting specialisten. 

Wij werken met de kwalitatieve en betrouwbare HTML5 mediaspeler. Deze is speciaal ontworpen voor narrowcasting en is volledig via internet bestuurbaar. Deze veelzijdige mediaspeler heeft oneindig veel applicatiemogelijkheden en brede software opties. Je koppelt de mediaspeler via een HDMI-kabel aan het scherm. Wil je met één mediaspeler meerdere schermen aansturen? Dan sluit je deze aan middels een HDMI-kabel met splitter. 

 

Benodigde aansluitingen

Last but not least, de benodigde aansluiting. Om de schermen en de mediaspeler aan te sluiten heb je een aantal onderdelen nodig. 

 • Wandbeugel om het scherm en de mediaspeler aan de muur te monteren.
 • *Optioneel: een patchkast om kabels en apparatuur te koppelen.
 • HDMI-kabel om de mediaspeler met het scherm te koppelen.
 • HDMI-splitter voor als je meerdere schermen aan één mediaspeler wil koppelen.
 • Beveiliging voor de mediaspeler om diefstal te voorkomen.
 • Beveiliging voor de schermen om diefstal te voorkomen. 
 • Extra beveiliging voor buitenschermen om hackers tegen te gaan. 

De mogelijkheden van professionele narrowcasting hardware

Narrowcasting hardware is 50% van een effectieve narrowcasting oplossing. De andere 50% bestaat uit de narrowcasting software. Samen vormen zij een topteam om jouw communicatiedoelen te realiseren. Kort samengevat is hardware al het tastbare wat nodig is. Software is het online platform om de content te creëren en af te spelen. 

Hardware kies je niet zomaar uit. Je moet bijvoorbeeld nadenken over hoe je narrowcasting wil inzetten, de locatie en de grootte van het scherm. Om antwoord te geven op deze en meer vragen raden wij jou aan contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij hebben meer 20 jaar ervaring en weten jou advies te geven over betrouwbare narrowcasting oplossingen.