Professionele narrowcasting software

Narrowcasting software is het systeem achter de narrowcasting schermen. Het is een digitaal platform dat je het beste kunt vergelijken met de backoffice van een website. Hierin kun je de content eenvoudig beheren, aanpassen of toevoegen. 

De digitalisering van de wereld is niet meer weg te denken. Mensen hebben de mogelijkheid om op ieder moment van de dag te communiceren. Veel organisaties zijn op zoek naar een mogelijkheid om snel in te kunnen spelen op trends. Narrowcasting biedt jou de mogelijkheid om 24/7 controle te hebben over de informatie die jij wil delen.

 

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Maak kennis met Notice Signage. Dit is een narrowcasting software platform ontwikkeld door de specialisten van Notice Branded Media. Sinds 1999 is Notice Branded Media pionier op het gebied van narrowcasting. Deze jarenlange ervaring heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Notice Signage. Onze specialisten hebben hun krachten gebundeld en dit resulteerde in deze gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Hierdoor zijn gebruikers onafhankelijk en hebben zij de controle over de schermen. Deze controle kun jij zelf ervaren door aan de slag te gaan met onze narrowcasting software demo.

Met Notice Signage ben jij in staat om op ieder gewenst moment de content van de schermen aan te passen. Dit geldt voor zowel ketens als individuele locaties. Door in te loggen via een eigen online omgeving heb jij toegang tot de backoffice van jouw narrowcasting schermen. Beheer, ontwikkel en publiceer hier gemakkelijk de content.

Wat zijn de mogelijkheden van Notice Signage?

Op maat gemaakte content
Het Notice Creative Lab kan jou helpen bij het ontwikkelen van content. Door beeld en geluid om te toveren tot boeiende boodschappen weet deze content jouw doelgroep te bereiken. Ons Creative Lab kan talloze content creëren. Denk aan video’s, animaties, geluiden, foto’s en meer. Altijd duidelijk, altijd doeltreffend.

Templates
Notice Signage staat vol met kant-en-klare templates. Zo hoef jij niet na te denken over de opmaak van de content. Je kiest simpelweg een template uit en vult deze in naar smaak. Heb je specifieke wensen? Onze content specialisten kunnen op maat gemaakte templates maken. Deze kun je zelf op ieder gewenst moment aanvullen met inhoud.

Wil je liever zelf aan de slag met templates? Dan kun je gebruikmaken van onze Flexible tool. Dit is een tool in Notice Signage waarmee jij zelf templates creëert. Ook kun je hier eigen media aan toevoegen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek wat jij kan creëren. 

RSS Feeds
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws dankzij een persoonlijke RSS Feed. Er zijn tientallen integraties en koppelingen beschikbaar voor automatische berichtgeving. Kies voor regionaal, nationaal of misschien wel internationaal actueel nieuws. Wij beschikken over koppelingen voor onder andere AD, NU.nl, RTL Z en Voetbal primeur. 

Op maat gemaakte koppelingen 
Het kan zijn dat jij een specifieke vraag hebt om de narrowcasting software te koppelen aan een programma. Door middel van een XML-bestand of API (application programming interface) ontstaat de mogelijkheid om twee applicaties met elkaar te laten communiceren. Zo kunnen we jouw gewenste programma koppelen aan Notice Signage. 

Geavanceerde planningstool
Onze ingebouwde planning tool zorgt ervoor dat jij op ieder gewenst moment content kan inplannen. Dit is toepasbaar op zowel één scherm als meerdere en voor verschillende locaties. 

Pas content direct aan
Pas in een mum van tijd tekst, afbeeldingen, video’s en widgets aan dankzij de Quickedit tool. Dit gaat gemakkelijk zonder telkens in te loggen voor een wijziging. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar muisklikken een menubord, reclamezuil of wayfinder aanpassen. 

Schermindeling wijzigen 
Beheer eenvoudig de indeling van de schermen. Je hebt de mogelijkheid om de schermindeling op ieder gewenst moment aan te passen. Kies zelf welke widgets je wil tonen en op welke plek deze moeten staan. Denk hierbij aan het tonen van het weer, het naar links verschuiven van de klantenteller of vervangen van de nieuws widget voor informatie widget. 

Gebruik je eigen beeldmateriaal
Via de mediabibliotheek upload en beheer je eigen afbeeldingen en video’s. Binnen deze bibliotheek maak je gemakkelijk een categorie aan om het overzichtelijk te houden. Kies vanuit hier welke afbeeldingen of video's je wil tonen op de schermen. 

Beheer uit handen geven
Notice Signage is zo ontwikkeld dat het door iedereen eenvoudig te gebruiken is. Toch kan het zijn dat jij het beheer van het systeem liever overlaat aan specialisten. Het team van Notice Branded Media neemt deze taak graag van je over. Alle ontwikkelingen zullen in overleg worden doorgevoerd. Zo ben jij altijd betrokken bij de content op de schermen. 

 

 

Zo werkt onze software voor narrowcasting

Inloggen
Je kunt gemakkelijk inloggen op ons platform. Je landt vervolgens op het dashboard van je account. Hier zie je een overzicht van de content en mediaspelers die jij beheert. Vanuit hier heb je verschillende mogelijkheden om jouw narrowcasting schermen te beheren.

Content creëren
Er zijn 4 stappen die je doorloopt om content te creëren. 

  1. Maak een fragment: Kies uit verschillende templates of ontwerp zelf templates
  2. Voeg toe aan afspeellijst: Zodra je fragmenten hebt gemaakt, kun je deze toevoegen aan een afspeellijst. 
  3. Programmeer de afspeellijst: Bepaal waar en wanneer de afspeellijst zich moet afspelen.
  4. Synchroniseer de mediaspeler: Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, kun je de content synchroniseren naar de betreffende mediaspeler. 

 

Content aanpassen
Pas gemaakte content gemakkelijk aan met het platform. Via het menu kun je de programmering, fragmenten, afspeellijsten en schermindeling aanpassen. Ook beheer je hier de gebruikers en mediaspelers. 

Introductie tour 
Maak je geen zorgen, je wordt niet aan je lot overgelaten. Notice Signage beschikt namelijk over een uitgebreide introductie tour die jou alles haarfijn uitlegt. Deze tour kun je op ieder gewenst moment opnieuw bekijken. 

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software uitproberen?

Notice Signage is gemakkelijk in gebruik, ondersteunend voor communicatiedoelen en toepasbaar op jouw huisstijl. Via één platform heb jij de mogelijkheid om meerdere narrowcasting schermen te beheren. Speel direct in op communicatietrends door content op ieder gewenst moment aan te passen. 

Benieuwd of Notice Signage iets voor jouw organisatie is? Probeer dan onze gratis demo uit en neem een kijkje achter de schermen. Ervaar zelf de vele mogelijkheden van gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze specialisten. Zij weten jou alles te vertellen over de mogelijkheden van Notice Signage.