Privacy


Inleiding

Dit is de privacyverklaring van Notice Branded Media B.V. In dit document wordt beschreven hoe je persoonsgegevens worden verwerkt door Notice Branded Media B.V. In deze privacyverklaring lees je hoe je persoonsgegevens worden verzameld en wat we ermee doen. Er wordt uitgelegd waar je gegevens worden opgeslagen en voor welk doeleinde. Daarnaast leggen we uit wat je rechten zijn met betrekking tot je gegevens en hoe je die rechten kunt uitoefenen. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd naar aanleiding van veranderende wetgeving. We adviseren je daarom om de verklaring met enige regelmaat opnieuw te raadplegen. Als je vragen hebt of wilt weten welke informatie we van je hebben, neem je contact op met Notice Branded Media B.V.

Doel van de gegevens

Notice Branded Media B.V. verzamelt persoonsgegevens voor een aantal doeleinden die hieronder worden uitgelegd.

1. Nieuwsbrieven verzenden

Notice Branded Media B.V. verzendt nieuwsbrieven per e-mail. Deze nieuwsbrieven hebben een commercieel doel, maar zijn ook bedoeld voor het delen van kennis. Je naam en adres worden verzameld via formulieren op onze websites. Je kunt ook mondeling worden gevraagd om je aan te melden.

2. Contact opnemen

We verzamelen je gegevens wanneer je Notice Branded Media B.V. benadert via de website. Je wordt echter alleen gevraagd om de informatie te verschaffen die noodzakelijk is voor het uitbrengen van een offerte of leveren van een dienst, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en een beschrijving van de werkzaamheden.

3. Analytics

Op de website van Notice Branded Media B.V. worden je gegevens verzameld om de website te verbeteren. Dit doen we met Google Analytics. De verzamelde gegevens zijn anoniem en niet gekoppeld aan je persoonsgegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de tijd die je op de website besteedt of de pagina’s die je vaak bekijkt. Alle gegevens worden alleen verwerkt na jouw expliciete toestemming, of voor het uitvoeren van een overeenkomst die we hebben gesloten, of omdat de verwerking ervan noodzakelijk is om je in contact te brengen met potentiële klanten en/of onderaannemers.

Ontvangers

De gegevens die Notice Branded Media B.V. ontvangt en verwerkt, worden beheerd door:

MCCS

De e-mail van Notice Branded Media B.V. wordt gehost bij Hostnet. Wanneer je contact met ons opneemt via e-mail of een van de formulieren op de site, worden de e-mails opgeslagen op de servers van MCCS. De website en back-ups daarvan worden ook gehost bij MCCS. Informatie die je invult op de website van Notice Branded Media B.V. wordt opgeslagen op de servers van MCCS.

Bewaarperiode

Je gegevens worden enige tijd bewaard door Notice Branded Media B.V., maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we verplicht zijn je gegevens te bewaren als gevolg van wettelijke voorschriften.

1. Nieuwsbrieven verzenden

Je e-mailadres en (eventueel) je voornaam worden opgeslagen in Hubspot. De bewaarperiode voor je gegevens is onbeperkt. Je kunt je op ieder moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar privacy@notice.nl.

2. Contact opnemen

Op het moment dat je via e-mail contact opneemt met Notice Branded Media B.V. worden de door jou verzonden gegevens, zoals je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver.

3. Analytics

De gegevens die Analytics verzamelt op de website zijn anoniem en niet gekoppeld aan je naam, bedrijf of e-mailadres. De gegevens in Google Analytics worden 26 maanden bewaard.

Cookies

Op onze website wordt gebruikgemaakt van cookies. Cookies zijn kleine bestanden waarin bepaalde informatie wordt opgeslagen, zodat jij die niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen op de site. Daarmee kunnen we ook zien of je onze site nog een keer bezoekt. Wanneer je de site de eerste keer bezoekt, verschijnt er een melding met een uitleg over cookies en vragen we je om akkoord te gaan met het gebruik ervan.

Beveiliging

Er worden geen fysieke kopieën van je persoonsgegevens gemaakt. Je gegevens worden uitsluitend beheerd in de hierboven genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die je aan Notice Branded Media B.V. verschaft of die worden beheerd door de hierboven genoemde externe partijen, zijn alleen toegankelijk via de hierboven genoemde software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Daarnaast is onze website beveiligd met een SSL-certificaat. Dit betekent dat je verbinding met de website van Notice Branded Media B.V. is afgeschermd. Het groene slotje in de adresbalk geeft aan dat de site beveiligd is.

Jouw rechten

1. Recht op inzage

Je hebt het recht om op ieder moment inzage te vragen in de gegevens die worden geregistreerd en opgeslagen door Notice Branded Media B.V. Stuur hiervoor een e-mail naar privacey@notice.nl of neem telefonisch contact met ons op. We sturen je dan een overzicht van al je gegevens.

2. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet of zijn ze gewijzigd? Je hebt het recht om je gegevens te laten corrigeren door Notice Branded Media B.V. Je kunt de gegevens die we van je hebben voor de nieuwsbrief corrigeren via de betreffende link onderaan elke e-mail, of contact met ons opnemen via privacy@notice.nl.

3. Recht op overdraagbaarheid

Als je overstapt op een andere leverancier of service, heb je het recht om je gegevens die worden beheerd bij Notice Branded Media B.V. over te dragen, indien nodig. Notice Branded Media B.V. zal je persoonsgegevens overdragen naar de andere partij.

4. Recht op verwijdering

Als je niet langer wilt dat Notice Branded Media B.V. je gegevens registreert, heb je het recht om die gegevens te laten wissen.

5. Recht van bezwaar

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Notice Branded Media B.V. niet op de juiste manier met je gegevens omgaat.

6. Recht op beperking van de verwerking

Als je niet meer wilt dat Notice Branded Media B.V. je gegevens gebruikt, heb je het recht om ons daarmee te laten stoppen.

Je kunt deze rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar privacy@notice.nl, inclusief een kopie van je identiteitsbewijs waarop de foto, de getallen onderaan je paspoort, het identiteitsnummer en je BSN onleesbaar zijn gemaakt. We doen ons best om binnen een week te reageren.

Verplichtingen

Notice Branded Media B.V. verwerkt persoonsgegevens op basis van een legitiem belang, namelijk een commercieel belang. Denk daarbij aan het aanbieden van onze producten en services via e-mail. Je gegevens worden nooit verkocht aan een externe partij. Gegevensvelden die verplicht moeten worden ingevuld, bevatten de minimaal noodzakelijke gegevens voor het leveren van services of producten. We hebben je e-mailadres bijvoorbeeld nodig voor het verzenden van de nieuwsbrief. Als je deze verplichte informatie niet geeft, kan Notice Branded Media B.V. je de betreffende service niet leveren. Als het nodig is om de gegevens die je hebt verschaft aan Notice Branded Media B.V. te delen met een andere partij dan een van de hierboven genoemde, bijvoorbeeld voor het leveren van een service, vragen we altijd eerst je toestemming.

Notice Branded Media B.V. heeft het recht om je gegevens bekend te maken wanneer dat wettelijk is vereist, wanneer Notice Branded Media B.V. moet voldoen aan een juridisch verzoek of wanneer de rechten, eigendommen of veiligheid van Notice Branded Media B.V. moeten worden beschermd. Daarbij doen we altijd ons best om jouw recht op privacy zoveel mogelijk te beschermen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

privacy@notice.nl
Willem Fenengastraat 21
1096 BL Amsterdam