Narrowcasting

Direct communiceren met je doelgroep


 
 

Wat is narrowcasting?


We gebruiken narrowcasting om op het scherm met een specifiek publiek te communiceren en hen zeer gerichte, relevante informatie te bieden - narrowcasting.

Het is bewezen dat het een zeer effectieve, laagdrempelige en dynamische manier is voor onze klanten om zowel klanten, personeel als voorbijgangers te bereiken.

Bovendien zijn we van mening dat narrowcasting zo eenvoudig, efficiënt en flexibel mogelijk moet zijn. Daarom bieden we een scala aan oplossingen, waarvan er één zeker aan jouw individuele behoeften voldoet - bijvoorbeeld ons eigen uiterst gebruiksvriendelijke online Notice Signage Platform.

Maar zelfs als dit teveel gedoe klinkt, kunnen we ook elk aspect van narrowcasting voor je afhandelen. Totale gemoedsrust!

Notice ontzorgt


Verbinding met je bezoeker, klant of medewerker


Narrowcasting is communiceren via schermen, met je eigen doelgroep, waar en wanneer je maar wilt. We noemen het ook wel instore tv.


Met narrowcasting spreek je direct je doelgroep aan. Gecontroleerd, toegankelijk en dynamisch.


Notice Signage Platform


Met Notice Signage bepaal je zelf wat je op welk moment laat zien. Je maakt zelf heel gemakkelijk inspirerende content met behulp van templates en je plant in wanneer je die wilt laten zien.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


    LAAT JE ADVISEREN