Hygiënezuil

Informatie geven en desinfecteren

Met de hygiëne zuil i.c.m narrowcasting kunnen jouw klanten en medewerkers makkelijker hun handen laten desinfecteren terwijl ze ook nog van nuttige informatie worden voorzien. Op deze manier kunt je de nieuwe hygiëne-maatregelen optimaal naleven.

Hygiënemaatregelen

De toegenomen hygiënemaatregelen van de afgelopen periode worden immers naar verwachting voor iedereen een ‘way of life’. Als organisatie is het daarom belangrijk dat je niet alleen medewerkers, maar ook gasten hierin faciliteert.


In het oog springende zuil

De compacte maar in het oog springende zuil is ideaal om bij de entree van je kantoor, winkel, sportschool, wachtkamer e.d. te plaatsen. De zuil is schoon, simpel en 100% hygiënisch. Gebruikers houden hun handen eenvoudig onder de aangegeven sensor of via de elleboogpomp en wassen hun handen.

Interesse in de Hygiëne zuil?


Neem dan contact met ons op
 
 

Op afstand aansturen

De zuil beschikt over een helder lcd display waarop je eenvoudig jouw content kunt tonen. Het scherm is op afstand aan te sturen via een eenvoudig CMS. Mogelijk meerdere zuilen kunnen centraal worden aangestuurd.


En nog veel, veel meer...

Overal beschikbaar


Technologie is de belangrijkste bondgenoot van de samenleving geworden en een essentieel element van dag tot dag. Tegenwoordig wordt bijna iedereen geleid door digitale schermen.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen

    Experts voor elk AV-project van elke omvang

    LAAT JE ADVISEREN