Wayfinding Zuil

Help bezoekers hun bestemming te vinden

Met een digitale Wayfinding Zuil maak je het bezoekers makkelijk de weg te vinden op jouw locatie. Van winkel, gedeeld kantoorgebouw, winkelcentrum, campusgebouw tot zorginstelling. De zuil ondersteunt of vervangt receptiebalies en biedt bezoekers extra service. Het scherm geeft bovendien de mogelijkheid om berichten te delen met bezoekers. En ze kunnen zichzelf via het touchscreen aan- en afmelden.

 

Opzij, opzij, opzij: we hebben ongelooflijke haast


Tijd is een kostbaar goed. De meesten van ons willen een winkel binnengaan, vinden wat ze nodig hebben en snel afrekenen. Maak het klanten zo makkelijk mogelijk door een plattegrond van jouw winkel op een Wayfinding Zuil te tonen. Klanten zien direct waar ze moeten zijn. Hun klantervaring wordt daardoor zoveel aangenamer.


Vormgeving in stijl


Je kunt de Wayfinding Zuil personaliseren zoals jij dat wilt. Op een betrouwbaar beheerplatform pas je de vormgeving met logo’s en kleuren aan op de merkidentiteit van jouw bedrijf.
Speciale wensen? Neem contact op voor de mogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat een goede Wayfinding Zuil het verschil kan maken voor de bezoekers van jouw locatie.

Wayfinding: zonder omwegen klantvriendelijk


 
 

Wayfinding in hotels en op conferentielocaties

Voor hotel- en conferentiegasten is informatie over de locatie heel belangrijk. Ze willen precies weten waar ze zich bevinden, waar ze naartoe moeten en of er bijvoorbeeld nieuws is over weer en verkeer. Het verhoogt hun gevoel van veiligheid, vertrouwen en comfort. Wayfinding leent zich uitstekend voor zaalverwijzingen en is met een druk op de knop te updaten. Handmatig of door koppeling met een bestaand systeem. Zo navigeren alle gasten moeiteloos naar de juiste zaal, verdieping, bar of restaurant!


En er kan nog veel meer!

Ontdek alle mogelijkheden.


Digitale schermen kunnen het leven op zoveel manieren makkelijker maken en verrijken.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken

 

Experts voor elk AV-project van elke omvang