Keuzewijzer

Op weg naar de juiste keuze

Met de keuzewijzer oplossingen van Notice Branded Media help je jouw klanten bij het maken van de beste keuzes. Met verschillende touch mogelijkheden van tablet tot zuilen, voor jong en oud, brengt een vragen navigatieroute jouw klant naar het uiteindelijke product of dienst wat het meest geschikt is.


Deze oplossingen zetten wij in bij onder meer drogisterijen, verzekeraars, bouwmarkten, restaurants en zijn ook prima te combineren en koppelen met andere diensten. Notice denkt mee met je mee voor een maatwerk oplossing en voorziet hier in de hardware, software, installatie, service en design.


Bijvoorbeeld: Je hebt slaapproblemen en weet niet welke melatonine het meest geschikt is, doorloop een aantal vragen: slaapt je slecht in of slaap je slecht door? Na enkele vragen ontvangt je het advies wat bij jouw probleem past.

Meer weten over een oplossing voor jouw organisatie?


Neem dan contact op
 
 

Bekijk hier enkele van onze cases


En nog veel, veel meer...

Overal beschikbaar


Technologie is de belangrijkste bondgenoot van de samenleving geworden en een essentieel element van dag tot dag. Tegenwoordig wordt bijna iedereen geleid door digitale schermen.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen

    Experts voor elk AV-project van elke omvang

    LAAT JE ADVISEREN