Fitness & sport


Audiovisuele totaaloplossingen voor de sportschool

Nog meer reden om bij jou te trainen


Met slimme technologie maak je het je leden nóg aantrekkelijker meer uit hun sportieve prestaties te halen. Van muziek tot digitale communicatie en van een een interactieve trainingszuil tot aan LED-lichtinstallaties: Geef leden nóg meer reden om te komen trainen.

Muziek op maat

De juiste muziek in jouw sportschool zorgt voor emotie – en emotie zorgt voor verbinding. En dat is precies wat je wilt: een diepere verbinding met je klant.

Onze DJ’s maken een muziekprogramma op maat, dat precies past bij jouw sportschool. De juiste muziek op het juiste moment maakt de trainingsbeleving compleet. Met dagelijks een vers programma met automatische updates.

Videowall

Als je de aandacht wilt trekken, is een videowall ideaal. Niemand loopt erlangs zonder er ten minste een korte blik op te werpen.

Voor videowalls gelden twee uitgangspunten:

 • Afmetingen: hoe groter hoe beter
  Groot valt op. Zo simpel is het.
 • Inhoud: hoe creatiever, hoe beter
  Creatieve content, die mensen inspireert, trekt de aandacht en zet aan tot actie.

Videowalls zijn niet gebonden aan de standaard 16:9-beeldverhouding en kunnen in allerlei eigenzinnige opstellingen en combinaties worden geplaatst. Het sleutelwoord hierbij is opvallen.

Digital Signage
(of narrowcasting)

Digital Signage is ideaal om te informeren, inspireren en adviseren. Gecontroleerd, laagdrempelig en dynamisch.

We kunnen je volledig ontzorgen: van het meedenken, vormgeven en beheren van de inhoud tot en met de keuze van de hardware en het installeren en servicen daarvan.

Communiceer gericht met je leden. Bied ze relevante en aantrekkelijke informatie, afgestemd op hun behoeften en passend bij jouw sportschool.

Oplossingen voor licht en geluid

Licht en geluid zijn van invloed op sfeer, beleving en sportieve prestaties. Wij bieden diverse oplossingen voor licht en geluid, in combinatie met de juiste hardware. We maken samen een uniek licht- en geluidsplan en realiseren helemaal volgens jouw wensen.

Interactieve zuilen

Met een touchscherm informeer en adviseer je bezoekers en klanten over jouw producten en diensten. Wij bouwen de applicatie zo dat het eenvoudig, aantrekkelijk en bovenal effectief is. Ook kan een touchscherm medewerkers ondersteunen bij het geven van advies en ter ondersteuning van de verkoop.

Maak gebruik van onze touchscreens en/of interactieve trainingsoplossingen zoals spinning, functionele training, cardio en krachtzone. Kies voor een standaardoplossing of laat ons jouw oplossing op maat maken.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.

Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.

Playlist voor de algemene fitnessruimtes 

 
De muziek is bedoeld als achtergrond muziek voor allerlei oefeningen.
De sfeer is upbeat en energiek zonder dat het over de top gaat.
 
Dynamische mix van positief klinkende energieke mid- en uptempo tracks. Accent op hedendaagse tracks afgewisseld met hier en daar een classic uit de 80s, 90s en 00s. Opvallend is dat in de hedendaagse tracks veel wordt teruggegrepen op remixen, samples en/of covers uit de 90’s en begin 00’s. De muziekstijlen betreffen Clubhouse, Deephouse, Electrohouse, Electropop, NuDisco, Breakbeat/2 step. 
 
Alle teksten van de tracks worden zorgvuldig gescreend op explicit content en indien mogelijk door middel van edits 'clean' gemaakt.
 

Sportschool

 1. Blinding Lights (Dim Chord Bootleg) The Weeknd 6:10
 2. Love You Better Alex Preston 3:11
 3. Summer 91 Noizu 2:27
 4. Calabria DMNDS, Fallen Roses, Strange Fruits Music, Lujavo 2:07
 5. Blue Monday Above & Beyond 4:12
 6. Catch [Virasco Instrumental] Kosheen 4:08
 7. By Your Side Calvin Harris (feat.Tom Grennan 3:07
 8. Shed My Skin Bingo Players, Oomloud 2:43
 9. In Plain Sight [Rodney Hunter Remix] Kraak & Smaak, IVAR 4:09
 10. Watermelon Sugar Britt Lari, Carneyval 1:53
 11. I Wanna Rock You - Tom Novy Remix [Radio Edit] Giorgio Moroder 4:05
 12. Be The One Rudimental Feat. Morgan,Tike 2:06
 13. Let's Love David Guetta feat. SIA 3:19
 14. Like Gold Loud Luxury, Frank Walker Feat. Stephen Puth 2:53
 15. Faded Blaze U, LANNÉ, Kilian K 2:07
 16. Body Elderbrook 2:42
 17. Break My Heart Cosmic Girl (Dimitri From Paris Edit) [Mixed] Dua Lipa, The Blessed Madonna, Jamiroquai 3:00
 18. I Just Want to Dance SAULT 3:10
 19. My Breath Adam K 4:28
 20. Dynamite BTS 3:16
 21. The Rhythm of the Night Corona 4:21
 22. Your Love (9 PM) ATB, Topic, A7S 2:29
 23. Put' Em High Ben Rainey, Ethan James, Lauren Carter 2:37
 24. Paradise Meduza Feat. Dermot Kennedy 2:47
 25. Regardless RAYE, Rudimental 3:14
 26. 24 Hours x Gypsy Woman (feat. Yasmin Green & Crystal Waters) [VIP Mash-up] Clean Bandit 2:22
 27. Move Ya Body Nina Sky 2:15
 28. Happiness [radio edit] Freestylers 3:01
 29. Blaze Booka Shade / Jan Blomqvist 2:42
 30. You're Not Alone (Moreno Pezzolato & Joshwa Extended Remix) Olive 3:59

Luister deze playlist ook op:

Meer weten over muziek voor je sportschool?

De juiste muziek in jouw sportschool zorgt voor emotie – en emotie zorgt voor verbinding. En dat is precies wat je wilt: een diepere verbinding met je klant.AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van uw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


  LAAT JE ADVISEREN