Fitness & Sport


Alles-in-één audiovisuele oplossingen voor sportscholen

Nóg een reden om met plezier te komen trainen


Maak workouts nog leuker en effectiever met slimme technologieën! Op het oog kleine details kunnen de doorslag geven om te kiezen voor jouw sportschool. Van muziekkeuze, interactieve trainingszuilen tot digitale communicatie en motiverende verlichting.

Muziek in de sportschool

Onze DJ’s stellen uitgekiende muziekprogramma’s op maat samen voor sportscholen. De juiste muziek, op het juiste moment, op de juiste plaats. Motiverend voor een completere workout. En herkenbaar om een sterkere band met leden op te bouwen. Extra prettig: de programmering wordt elke dag automatisch geüpdatet!

Lees verder

Videowalls

Niets springt zo in het oog als een videowall. Probeer er maar eens langs te lopen zonder ernaar te kijken. Precies, onmogelijk! Er zijn eigenlijk maar twee regels voor dit medium. Voor het formaat geldt: hoe groter, hoe beter. Voor de inhoud zijn de creatieve mogelijkheden om te inspireren, aandacht te trekken en klanten te activeren eindeloos. Videowalls worden in talloze originele opstellingen, lay-outs en combinaties gebouwd. Klaar om te betoveren, te verbinden en te veroveren?

Lees verder

videowall

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting informeer, inspireer en adviseer je de bezoekers van jouw sportschool. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. We nemen alle zorg uit handen: van strategie, ontwerp en contentbeheer tot hardware, installatie en onderhoud.

Lees verder

Licht & Geluid

Zorg voor meer sfeer met een licht- en geluidsplan op maat in uw sportschool. Dat geeft niet alleen meer beleving, maar motiveert bezoekers ook om sportief alles uit hun training te halen.

Lees verder

licht & beeld

digital wayfinding

Interactieve zuilen

Sportschoolbezoekers vinden informatie snel en makkelijk op touchscreen-displays. Wij bouwen applicaties die helder communiceren, er goed uitzien en vooral effect hebben. Ook medewerkers profiteren door ze in te zetten als hulpmiddel bij advies aan leden. De zuilen zijn ook zeer geschikt als interactieve tool bij onder andere spinning, cardio-, kracht- en functionele trainingen. Experimenteer met de plug-and-play-variant of ga voor maximaal effect met een oplossing op maat.

Lees verder

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware!

Lees verder

hardware & installatie

Content creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audivisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervarig. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. In de sportschool en online!

Lees verder

Playlists met impact

 
Creëer een unieke sportschoolervaring met een eigen dynamisch muziekprogramma. Bied daarin de juiste balans: energiek, maar niet ‘over the top’. Onze DJ’s mixen en matchen afspeellijsten met de laatste hits, afgewisseld met klassiekers uit de jaren '80, '90 of '00. Geselecteerde muziekstijlen zijn onder meer Clubhouse, Deephouse, Electrohouse, Electropop, NuDisco en Breakbeat/2-step. We screenen alle songteksten op expliciete inhoud en waar mogelijk maken we ze ‘schoon’.
 

Sportschool

 1. Blinding Lights (Dim Chord Bootleg) The Weeknd 6:10
 2. Love You Better Alex Preston 3:11
 3. Summer 91 Noizu 2:27
 4. Calabria DMNDS, Fallen Roses, Strange Fruits Music, Lujavo 2:07
 5. Blue Monday Above & Beyond 4:12
 6. Catch [Virasco Instrumental] Kosheen 4:08
 7. By Your Side Calvin Harris (feat.Tom Grennan 3:07
 8. Shed My Skin Bingo Players, Oomloud 2:43
 9. In Plain Sight [Rodney Hunter Remix] Kraak & Smaak, IVAR 4:09
 10. Watermelon Sugar Britt Lari, Carneyval 1:53
 11. I Wanna Rock You - Tom Novy Remix [Radio Edit] Giorgio Moroder 4:05
 12. Be The One Rudimental Feat. Morgan,Tike 2:06
 13. Let's Love David Guetta feat. SIA 3:19
 14. Like Gold Loud Luxury, Frank Walker Feat. Stephen Puth 2:53
 15. Faded Blaze U, LANNÉ, Kilian K 2:07
 16. Body Elderbrook 2:42
 17. Break My Heart Cosmic Girl (Dimitri From Paris Edit) [Mixed] Dua Lipa, The Blessed Madonna, Jamiroquai 3:00
 18. I Just Want to Dance SAULT 3:10
 19. My Breath Adam K 4:28
 20. Dynamite BTS 3:16
 21. The Rhythm of the Night Corona 4:21
 22. Your Love (9 PM) ATB, Topic, A7S 2:29
 23. Put' Em High Ben Rainey, Ethan James, Lauren Carter 2:37
 24. Paradise Meduza Feat. Dermot Kennedy 2:47
 25. Regardless RAYE, Rudimental 3:14
 26. 24 Hours x Gypsy Woman (feat. Yasmin Green & Crystal Waters) [VIP Mash-up] Clean Bandit 2:22
 27. Move Ya Body Nina Sky 2:15
 28. Happiness [radio edit] Freestylers 3:01
 29. Blaze Booka Shade / Jan Blomqvist 2:42
 30. You're Not Alone (Moreno Pezzolato & Joshwa Extended Remix) Olive 3:59

Luister deze playlist ook op:

Ontdek hoe muziek het verschil kan maken

De juiste muziek in de sportschool maakt wat los en schept een band. En dat is precies wat je wilt: een sterke binding met alle leden.Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Ons Creative Lab is een hotspot van creativiteit! Hier vind je ons enthousiaste team ontwerpers, videomakers en animatoren. Met hun producties toveren ze een glimlach op je gezicht. En als een project daarom vraagt, verrijken we het team met copywriters, AV-specialisten en programmeurs.


Alles voor de ultieme content.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van uw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken