Retail & merken


Klant worden en klant blijven: digitale communicatie helpt

Digitale totaaloplossingen voor jouw winkel en merk


Fysiek contact in een winkel, biedt ruimte voor echte verbinding met je klant.

Digitale Instore communicatie speelt hierbij een essentiële rol. Dit zorgt er voor dat je je marketing realtime kunt afstemmen op de behoeften van je klant.

Wij bieden een compleet pakket aan digitale diensten, waarmee je jouw doelgroep bereikt, boeit en bindt. Van instore muziek tot Digital Signage, van een digitale keuzewijzer tot menuborden; Notice Branded Media is jouw one-stop-shop.

Instore muziek op maat

De juiste muziek bij je merk zorgt voor emotie – en emotie zorgt voor verbinding. En dat is precies wat je wilt: een diepere verbinding met je klant.

Onze DJ’s stellen een muziekprogramma op maat samen, dat precies past bij je merk en winkelformule. De juiste muziek op het juiste moment, met dagelijks een vers programma met automatische updates.

Digital Signage / narrowcasting

Digital Signage is ideaal om te informeren, inspireren en adviseren. Gecontroleerd, laagdrempelig en dynamisch.

We kunnen je volledig ontzorgen: van het meedenken, vormgeven en beheren van de inhoud tot en met de keuze van de hardware en het installeren en servicen daarvan.


Videowall

Als je de aandacht wilt trekken, is een videowall ideaal. Niemand loopt erlangs zonder er ten minste een korte blik op te werpen.

Voor videowalls gelden twee uitgangspunten:

 • Afmetingen: hoe groter hoe beter
  Groot valt op. Zo simpel is het.
 • Inhoud: hoe creatiever, hoe beter
  Creatieve content, die mensen inspireert, trekt de aandacht en zet aan tot actie.

Videowalls zijn niet gebonden aan de standaard 16:9-beeldverhouding en kunnen in allerlei eigenzinnige opstellingen en combinaties worden geplaatst. Het sleutelwoord hierbij is opvallen.

Digitale keuzewijzer

Met een touchscherm informeer en adviseer je bezoekers en klanten over jouw producten en diensten. Wij bouwen de applicatie zo dat het eenvoudig, aantrekkelijk en bovenal effectief is. Ook kan een touchscherm medewerkers ondersteunen bij het geven van advies en ter ondersteuning van de verkoop.

Een digitale keuzewijzer helpt je klant, (en personeel), met advies, informatie en/of de keuze bij een aankoop. Op een touchscherm maak je keuzes en beantwoord je vragen. Daaruit volgt een advies op maat.


Digitale menuborden

Creëer beleving met digitale menuborden. Entertain tijdens het wachten, toon aanbiedingen of attractieve videocontent. Digitale menuborden hebben een professionele, moderne uitstraling en zijn een eyecatcher in elke omgeving.

Pas eenvoudig en op elk gewenst moment, je assortiment, aanbiedingen, prijzen en acties aan via je mobiel, tablet of computer.

Voordelen van een digitaal menubord:

 • Pas prijzen, aanbiedingen en acties heel eenvoudig aan;
 • Het menubord kan gekoppeld worden aan het kassasysteem;
 • Laat gerechten en dranken zien, passend bij het moment van de dag: ontbijt, lunch of diner;
 • Product uitverkocht? Verkoop geen nee, maar verwijder het of vervang het door een ander product;
 • Presenteer gerechten met mooie foto’s of video’s;
 • Beheer digitale menuborden zowel centraal als lokaal.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.


AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


  LAAT JE ADVISEREN