Videowall

Niets springt zo in het oog als een videowall

Probeer er maar eens langs te lopen zonder ernaar te kijken. Precies, onmogelijk! Er zijn eigenlijk maar twee regels voor dit medium. Voor het formaat geldt: hoe groter, hoe beter. Voor de inhoud zijn de creatieve mogelijkheden om te inspireren, aandacht te trekken en klanten te activeren eindeloos. Videowalls worden in talloze originele opstellingen, lay-outs en combinaties gebouwd.

Indrukwekkende blikvangers

Videowalls zijn indrukwekkende blikvangers met grote attentiewaarde. Ze voegen beleving toe aan locaties, maken het delen van informatie makkelijk en bouwen aan de identiteit van merken. De mogelijkheden in techniek, uitvoering en programmering zijn legio. Voor levering van hardware, installatie en de productie en distributie van programma’s is Notice een betrouwbare en bewezen partner. Met jarenlange ervaring voor grote en kleine merken.


Oplossing op maat

Een videowall is een cluster van meerdere beeldschermen, vaak LCD- of LED-displays. De inhoud van de programma’s kan als geheel over alle schermen worden gepresenteerd. Maar een programma kan juist ook gesplitst worden uitgezonden waarbij de inhoud op verschillende delen van de videowall wordt getoond. De configuratie-opties in grootte en opbouw van videowalls zijn nagenoeg onbeperkt. Van 2x2 tot 20x20: voor elke doelstelling is een oplossing op maat voorhanden.


Totaaloplossing

Notice Branded Media levert de gehele videowall oplossing. Van hardware, beugels, bekabeling en installatie tot de creatie van content, service en beheer.

Notice levert totaaloplossingen voor videowalls. Wij bieden een compleet pakket van ophangsystemen, aansturing, installatie en creatie van content. Het gebruik van ultradunne bezels (het frame tussen de schermen) zorgt voor een optimaal effect van de videowall.


En er kan nog veel meer!

Ontdek alle mogelijkheden.


Videowalls kunnen het leven op zoveel manieren makkelijker maken en verrijken.

Benieuwd hoe een videowall voor jouw locatie kan werken?


Stuur vandaag een bericht voor het juiste advies op maat

 

Experts voor elk AV-project van elke omvang