Elk merk verdient een eigen geluid

Hoe klinkt jouw merk?


 
 

Met merkmuziek maak je een statement


Muziek is emotie en emoties creëren een band.

En is dat niet waar elk merk of bedrijf naar op zoek is? Onze DJ’s stellen uitgekiende muziekprogramma’s op maat samen voor merken. De juiste muziek, op het juiste moment, op de juiste plaats. Voor een rijkere klantervaring en sterkere band tussen merk, locatie en doelgroep.

Notice neemt zorg uit handen

Wij bedenken en creëren


Eerst willen we jouw merk en klanten beter leren kennen. Daarna helpen we bij het opzetten van een muziekstrategie en alle keuzes die daarbij horen. Van genres tot artiesten tot het energieniveau dat bij jouw merk past. Onze eigen DJ's hebben een bijzonder scherp oor voor productiekwaliteit, geschiktheid en teksten. Het eindresultaat? Een uniek instore geluid dat jouw merkidentiteit weerspiegelt en tussen de oren krijgt bij klanten.

Wij distribueren en beheren


Het programmeren van muziek in jouw zaak is eenvoudig. Wij beheren jouw muziek via ons eigen muziekdistributieplatform.

Zo klinkt op alle locaties de perfecte muziek. En weet je zeker dat klanten een optimale merkervaring beleven. Waar ook ter wereld.Muziek maakt meer mogelijk


Eigen merkmuziek kan een bepalende rol spelen bij evenementen, productlanceringen, reclamecampagnes, websites en winkelopeningen.


Onze oplossingen


Instore muziek op maat

muziek_producten_muziekopmaat
Geef je merk een herkenbaar geluid met een eigen instore muziekprogramma. Laat geluid en sfeer je merkidentiteit weerspiegelen.

Commercials

muziek_producten_commercial
Voeg speciale aanbiedingen toe aan de programmering. Nog geen eigen commercials? Geen probleem, we maken ze graag. We hebben de juiste stem voor jouw merk.

Royalty-vrije muziek

muziek_producten_bumasenavrij
We hebben een flinke bibliotheek met royaltyvrije muziek voor een fantastisch muziekprogramma tegen lagere kosten.

Altijd en overal muziek

muziek_producten_overigemuziek
Voor elk evenement of moment bieden we de perfecte muziek. Van modeshow, productlancering, reclamecampagne, website tot winkelopening.

Seizoensselectie van onze DJ'sWe voorzien talloze nationale en internationale merken van impactvolle indoor media. Dat doen we voor 10.000 locaties vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. In de hele wereld bereiken we zo miljoenen mensen met de juiste muziek en video. Altijd op de juiste plaats, op het juiste moment.

Wat klanten over ons zeggen


24/12/2021

Bakker Bart

In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.
23/12/2021

Wibra

De schermen verleiden voorbijgangers om een kijkje in de winkel te nemen. Eenmaal binnen komen ze in aanraking met twee andere oplossingen van Notice. Het op maat gemaakt instore radioprogramma - met Wibra-commercials. En de Keuzewijzer vol informatie over het Wibra-assortiment.
30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken