Online leren. Zo eenvoudig als ABC!

Wat is e-learning?

Notice e-learning is het perfecte middel voor effectieve kennisoverdracht. Volledig op maat voor medewerkers, resellers of klanten. Met beheeropties voor web en app.
Via e-learning kun je doelgroepen op afstand snel nieuwe dingen leren. Voorbeeld: een klant wilde een e-learning-omgeving om medewerkers te helpen parfums beter te verkopen. We hebben productvideo's met uitleg gemaakt en deze informatie omgezet naar een e-learning-platform. Medewerkers kunnen de video's nu bekijken en hun kennis testen door vragen over de parfums te beantwoorden.


Een flexibele omgeving voor iedereen die wil blijven leren.

Digitale schoolbanken voor elk merk.Kennisdelen levert iedereen iets op

E-learning is dé manier om medewerkers, franchisenemers of wederverkopers wijzer te maken. Of het nu gaat om een volledige cursus of om snelle informatieoverdracht. Met ons complete online e-learning-platform kun je kennis delen met wie je maar wilt. En niet onbelangrijk: op het moment dat de ontvanger goed uitkomt. De combinatie van web en app kan door opdrachtgevers zelf worden beheerd. Inhoudelijk kan de e-learning letterlijk overal over gaan. Van nieuwe producten, bedrijfscultuur, markttrends, bedrijfshulpverlening tot introductie van nieuwe software.

Hoogste tijd voor een e-learning-platform voor jouw merk?


 
 

Professionele inhoud


Jij levert alle input voor het platform, wij zorgden dat de e-learning er komt. Van het bewerken van bestaande beelden tot het maken van nieuwe video’s. We hebben alles in huis om volledig op maat gemaakte cursus te creëren. Duidelijk, overzichtelijk, effectief en vooral ook leuk om te volgen.


Leren in (huis)stijl


We zorgen dat het technisch en creatief helemaal aansluit bij de wensen en vereisten van jouw merk. Natuurlijk ontwikkelen we het e-learning platform in de huisstijl.

Inhoud toevoegen en analyses maken


Met ons e-learning managementsysteem kun je zelf snel en eenvoudig nieuwe onderdelen toevoegen. Daarnaast kun je allerlei analyses maken. Zo kom je erachter of een trainingsprogramma of medewerker de gewenste resultaten behaalt. Kortom: je hebt volledige controle en kunt altijd bijsturen!


En er kan nog veel meer!

Ontdek alle mogelijkheden.


Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies


Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken


 

Notice e-learning is het perfecte middel voor effectieve kennisoverdracht.