Online leren. Zo easy is het

Wat is e-learning?

E-learning houdt in dat je websites of apps gebruikt om jouw publiek of personeel iets nieuws te leren. ICI PARIS XL benaderde ons om een e-learningomgeving voor hun personeel te creëren, zodat ze hun parfums effectiever kunnen verkopen. Dit omvatte het filmen van productverklaringen en vervolgens het bewerken van deze informatie in een reeks dia's, die we vervolgens uploadden naar hun e-learningplatform.

Medewerkers kunnen nu deze uitlegvideo's bekijken en hun kennis testen door het beantwoorden van een reeks vragen over elk parfum.


Flexibele leeromgeving voor medewerkers, afnemers en resellers.

Zo makkelijk is het!Deel je kennis. Pluk de vruchten.

E-learning is dé manier om medewerkers, klanten, franchisenemers, verkopers etc. effectief en eenvoudig op te leiden via een combinatie van web, app en speciale content. Wij bieden een compleet online e-learning platform aan dat je zelf kunt beheren. Daarmee kun je alle kennis delen die je wilt, met wie je maar wilt.

Over producten, je bedrijfsfilosofie of marktontwikkelingen, maar bijvoorbeeld ook over BHV of over een nieuwe softwarepakket. Je vergroot niet alleen de kennis van je doelgroep, maar vooral ook de betrokkenheid. En dat allemaal op een bijzonder efficiënte manier.

Je merk verdient een
e-learningplatform


 
 

Professionele content


Je levert uiteraard zelf de basis voor de inhoud, maar wij kunnen de volledige contentcreatie verzorgen. Van het bewerken van bestaand beeldmateriaal tot en met een volledige video-opname; wij hebben alles om dit geheel op maat te verzorgen. Op een efficiënte maar vooral ook leuke manier.


Je eigen look & feel, ons uitgangspunt


Het platform kunnen we helemaal naar jouw wensen opzetten, zodat het technisch én creatief perfect aansluit. De look & feel van je eigen merk is ons uitgangspunt voor jouw e-learning platform.

Eenvoudig content toevoegen en analytics bekijken


Dankzij ons overzichtelijke e-learning Management Systeem is het toevoegen van content heel eenvoudig. Hier is ook een analytics-pagina verbonden. Daar kun je de activiteit en de behaalde resultaten inzien, van een training of van een individuele gebruiker. Zo heb je volledige inzage in het gebruik van het e-learning platform en kun je eventueel gericht bijsturen.


En nog veel meer...

Overal beschikbaarContact


Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


    Experts voor elk AV-project van elke omvang

    LAAT JE ADVISEREN