Hardware & Installatie

Professioneel, stabiel en betrouwbaar

Solide basis voor digitale communicatie


Je hebt de inhoudelijke oplossing voor jouw digitale communicatie gekozen. Nu nog de juiste hardware. Maar wat heb je precies nodig? Winkelraamschermen? Touchscreens? En oh ja, welke mediaspeler werkt het beste bij de gekozen schermen? We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. En als je dat wilt, integreren we de nieuwe hard- en software in bestaande infrastructuur.

 
 

Notice neemt zorg uit handen


Zachte landing voor hardware


Beeldschermen en mediaspelers gaan pas voor je werken als ze perfect zijn geïnstalleerd. Gelukkig kun je rekenen op onze mensen. Zij sluiten alles vakkundig aan. En als iets even niet werkt, staan we altijd voor je klaar om het snel op te lossen.Wat klanten over ons zeggen


16/11/2022

Ronald McDonald Huis

Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021

Bakker Bart

In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.
23/12/2021

Wibra

De schermen verleiden voorbijgangers om een kijkje in de winkel te nemen. Eenmaal binnen komen ze in aanraking met twee andere oplossingen van Notice.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken.