Hardware & Installatie

Professioneel, stabiel en betrouwbaar

Solide basis voor digitale communicatie


Je hebt de inhoudelijke oplossing voor jouw digitale communicatie gekozen. Nu nog de juiste hardware. Maar wat heb je precies nodig? Winkelraamschermen? Touchscreens? En oh ja, welke mediaspeler werkt het beste bij de gekozen schermen? We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. En als je dat wilt, integreren we de nieuwe hard- en software in bestaande infrastructuur.

 
 

Notice neemt zorg uit handen


Zachte landing voor hardware


Beeldschermen en mediaspelers gaan pas voor je werken als ze perfect zijn geïnstalleerd. Gelukkig kun je rekenen op onze mensen. Zij sluiten alles vakkundig aan. En als iets even niet werkt, staan we altijd voor je klaar om het snel op te lossen.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken.