Hardware en installatie

Professionele, stabiele en betrouwbare hardware

Digitaal communiceren doe je met de perfecte match in hardware


De oplossing is bedacht. Nu nog de hardware die daar het beste bij past. Wordt het een etalagescherm? Een touchscherm? Of misschien een schapscherm? En welke mediaspeler past daar dan het beste bij?


Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

 
 

Notice ontzorgt


Hardware, perfect geïnstalleerd


Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen.


    LAAT JE ADVISEREN