Narrowcasting

Verover en betover klanten, gasten en bezoekers


 
 

Wat is narrowcasting?

 

Met narrowcasting communiceren merken en bedrijven op locatie via beeldschermen met een specifiek publiek. Het is een bewezen manier om doelgroepen te bereiken.

Van shoppers tot horecagasten, van bezoekers van zorginstellingen tot eigen medewerkers. Alle oplossingen die Notice biedt, zijn gebaseerd op eenvoud, efficiëntie en flexibiliteit. In combinatie is er voor elke uitdaging een oplossing beschikbaar. Bijvoorbeeld ons zeer gebruiksvriendelijke Notice Signage Platform. Wil je dat wij al het werk uit handen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Van strategie tot dagelijkse updates, en alles daartussen.

Notice neemt zorg uit handen


Bereik klanten, gasten, bezoekers en medewerkers


Narrowcasting is de perfecte manier om doelgroepen bij je merk te betrekken. Laagdrempelig, dynamisch en goed beheersbaar. Communiceer via beeldschermen met wie, waar en wanneer je maar wilt.


Notice Signage Platform


Wil je complete controle over al jouw content? Dan is Notice Signage gemaakt voor jou. Het is ons platform waarop je eigen inhoud maakt en inplant. Het gebruik van sjablonen maakt het extra snel en eenvoudig.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken