Etalage TV

Window Shopping werkt

Windowshopping werkt! Etalage TV trekt de aandacht van voorbijgangers en maakt ze nieuwsgierig naar jouw winkel. De stap naar binnen is snel gezet en voor je het weet ben je een tevreden klant rijker. Etalage TV is dé vorm van narrowcasting voor retailers die meer volk over de vloer willen.

Stopkracht van bewegend beeld

Een ding is zeker: bewegende beelden hebben een hogere attentiewaarde dan stilstaande. Actie op de schermen zorgt dat voorbijgangers onbewust opzij kijken en in contact komen met jouw etalage. Video’s, advertenties of nieuwsitems pakken de aandacht en werken drempelverlagend.


De aanraaketalage

Uitvindingen als touchfolie zorgen dat je via de etalage geïnteresseerden op hun wenken kunt bedienen. Ontsluit websites, -shops en productdatabases interactief via het raam. De aanraaketalage is ook een slim middel om mensen zich te laten registreren voor acties of om informatie van potentiële nieuwe klanten te verzamelen.


Etalage TV in de praktijk

Voor deze klanten bedachten en leverden we een Etalage TV-oplossing.


One-stop-shop

Notice heeft alles in huis om van jouw Etalage TV een succes te maken. Van hardware en installatie tot het maken van inhoud en beheren van programma’s.


En er kan nog veel meer!

Ontdek alle mogelijkheden.


Digitale schermen kunnen het leven op zoveel manieren makkelijker maken en verrijken.

Benieuwd hoe Etalage TV voor jouw locatie kan werken?

 

Stuur vandaag een bericht voor het juiste advies op maat

 

Experts voor elk AV-project van elke omvang