Etalage TV

Window Shopping werkt

EtalageTV van Notice zorgt ervoor dat de aandacht van passanten naar uw winkel wordt getrokken. En dat ze uw winkel binnenstappen om verleid te worden en als tevreden klant weer naar buiten gaan. EtalageTV faciliteert narrowcasting die bij uitstek geschikt is voor retailers.

De attentiewaarde van bewegend beeld

Een ding is zeker: bewegend beeld heeft een hogere attentiewaarde dan stilstaand. Actie op de schermen zorgt dat voorbijgangers onbewust hun ogen wenden tot uw etalage. Sfeervolle video’s, pakkende advertenties of opvallende nieuwsitems vragen om aandacht en werken drempelverlagend.


Etalageruit als touchscreen

Nieuwe ontwikkelingen zoals touchfolie zorgen dat u via uw etalage geïnteresseerden op een futuristische manier op hun wenken kunt bedienen. Zo kunt u uw website, webshop of database met productaanbod via het raam interactief ontsluiten. Een aanraaketalage leent zich ook prima voor registratie voor acties, wedstrijden of het verzamelen van nuttige informatie van potentiele nieuwe klanten.


Etalage TV in de praktijk

Onder andere voor deze klanten leverde Notice een EtalageTV-oplossing. Van hardware en installatie tot de creatie van content, service en beheer.


Alles-in-een bij Notice

Notice levert totaaloplossingen voor EtalageTV. Wij bieden een compleet pakket van schermen, ophangsystemen, installatie en creatie van content.


En nog veel, veel meer...

Overal beschikbaar


Technologie is de belangrijkste bondgenoot van de samenleving geworden en een essentieel element van dag tot dag. Tegenwoordig wordt bijna iedereen geleid door digitale schermen.

Meer informatie en maatwerk

Bent u op zoek naar de ultieme toepassing voor Etalage TV op uw locatie? Neem contact met ons op.

    Experts voor elk AV-project van elke omvang

    LAAT JE ADVISEREN