Automotive


Een automerk is zoveel meer dan een auto

Digitale ondersteuning voor service en verkoop


Een auto verkopen aan een kritische consument is een vak apart. Wij vullen jouw vakmanschap graag aan met digitale overtuigingskracht.

Muziek op maat

De juiste muziek bij je merk zorgt voor emotie – en emotie zorgt voor verbinding. En dat is precies wat je wilt: een diepere verbinding met je klant.

Onze DJ’s maken een muziekprogramma op maat, dat precies past bij jouw merk of showroom. De beleving wordt compleet met de juiste muziek op het juiste moment. Met dagelijks een vers programma met automatische updates.

Videowall

Als je de aandacht wilt trekken, is een videowall ideaal. Niemand loopt erlangs zonder er ten minste een korte blik op te werpen.

Voor videowalls gelden twee uitgangspunten:

  • Afmetingen: hoe groter hoe beter
    Groot valt op. Zo simpel is het.
  • Inhoud: hoe creatiever, hoe beter
    Creatieve content, die mensen inspireert, trekt de aandacht en zet aan tot actie.

Videowalls zijn niet gebonden aan de standaard 16:9-beeldverhouding en kunnen in allerlei eigenzinnige opstellingen en combinaties worden geplaatst. Het sleutelwoord hierbij is opvallen.

Digital Signage
(of narrowcasting)

Digital Signage is ideaal om te informeren, inspireren en adviseren. Gecontroleerd, laagdrempelig en dynamisch.

We kunnen je volledig ontzorgen: van het meedenken, vormgeven en beheren van de inhoud tot en met de keuze van de hardware en het installeren en servicen daarvan.

Touch op maat

Met een touchscherm informeer en adviseer je bezoekers en klanten over jouw producten en diensten. Wij bouwen de applicatie zo dat het eenvoudig, aantrekkelijk en bovenal effectief is. Ook kan een touchscherm medewerkers ondersteunen bij het geven van advies en ter ondersteuning van de verkoop.

Een krachtige aanvulling op jouw verkooptechniek: de car configurator. Breng deze ook naar jouw showroom. Laat je klant zien wat de mogelijkheden van de verschillende modellen zijn. Welke features zijn er mogelijk? Welke kleuren zijn er? Met de car configurator kan de klant zelf zijn auto samenstellen. De configurator kan ook dienen ter ondersteuning van het showroompersoneel.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.

Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.


AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


LAAT JE ADVISEREN