Automotive


Extra merkbeleving voor automerken en -dealers

Digitale ondersteuning bij verkoop en service


Verkopers halen alles uit de kast om kritische potentiele autokopers te overtuigen. Met veel plezier vullen ze hun vakmanschap aan met een vleugje digitale overtuigingskracht.

Muziek in de showroom

Onze DJ’s stellen uitgekiende muziekprogramma’s op maat samen voor automerken en showrooms. De juiste muziek, op het juiste moment, op de juiste plaats. Voor een rijkere klantervaring en sterkere band tussen merk en klant. Extra prettig: de programmering wordt elke dag automatisch geüpdatet!

Lees verder

Videowalls

Niets springt zo in het oog als een videowall. Probeer er maar eens langs te lopen zonder ernaar te kijken. Precies, onmogelijk! Er zijn eigenlijk maar twee regels voor dit medium. Voor het formaat geldt: hoe groter, hoe beter. Voor de inhoud zijn de creatieve mogelijkheden om te inspireren, aandacht te trekken en klanten te activeren eindeloos. Videowalls worden in talloze originele opstellingen, lay-outs en combinaties gebouwd. Klaar om te betoveren, te verbinden en te veroveren?

Lees verder

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting informeren, inspireren en adviseren we showroombezoekers. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. We nemen alle zorg uit handen: van strategie, ontwerp en contentbeheer tot hardware, installatie en onderhoud.

Lees verder

Touchscreens op maat

Bezoekers vinden informatie snel en makkelijk op touchscreen-displays. Wij bouwen touchscreen applicaties die helder communiceren, er goed uitzien en vooral effect hebben. Ook medewerkers profiteren door ze in te zetten als hulpmiddel bij advies en verkoop. Een bijzonder krachtig verkoopinstrument is de ‘autoconfigurator’. Hiermee configureren klanten hun auto zelf in de showroom! Van kiezen van kleuren, features, bekleding, stoffering tot accessoires. Een geweldig hulpmiddel voor verkoopadviseurs!

Lees verder

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware!

Lees verder

Content & creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audiovisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervaring. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. In de showroom en online!

Lees verder


Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken