Kantoor & productie


Digitale interactie met medewerkers en bezoekers

Optimale verbinding binnen je bedrijf


Communiceer op een eenvoudige, toegankelijke en laagdrempelige manier met de medewerkers en bezoekers.

Digital Signage
(of narrowcasting)

Met Digital Signage kun je op één of meer centrale posities binnen je bedrijf rechtstreeks communiceren met je medewerkers of bezoekers. Zo kun je belangrijke informatie of nieuwsberichten delen, maar ook een bijdrage leveren aan de verbinding tussen collega’s: wie is er jarig, wie jubileert, hoe gaat het met de omzet, waar ligt op dit moment de focus van het bedrijf. Maak koppelingen naar administratieve systemen om bijvoorbeeld doelstellingen en behaalde resultaten te delen.

Digitale wayfinding

Met een touchscherm informeer en adviseer je bezoekers en klanten over jouw producten en diensten. Wij bouwen de applicatie zo dat het eenvoudig, aantrekkelijk en bovenal effectief is. Ook kan een touchscherm medewerkers ondersteunen bij het geven van advies en ter ondersteuning van de verkoop.

Onze wayfinding-zuil wijst bezoekers op een eenvoudige manier de weg binnen een bedrijf of bedrijfsverzamelgebouw. Je kunt de zuil inzetten ter ondersteuning of ter vervanging van de receptie. Het is een extra service aan je bezoekers, bedoeld om ze welkom te heten, van informatie te voorzien en de weg te wijzen. Laat bezoekers zich direct aanmelden op een eenvoudige en veilige manier conform de nieuwste AVG. Voor elke situatie is een maatwerkoplossing mogelijk.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.

Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.


AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


    LAAT JE ADVISEREN