Kantoor & Werkvloer


Digitale interactie met bezoekers en medewerkers

Optimale binding begint bij communicatie


Altijd en overal een helder verhaal voor bezoekers en medewerkers. Laagdrempelig, compact en op maat.

Narrowcasting scherm in de kantine

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting kun je bezoekers en medewerkers informeren, inspireren en adviseren. Van laatste bedrijfsnieuws en -resultaten tot verkeersinformatie en jubilea of verjaardagen. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. We nemen alle zorg uit handen: van strategie, ontwerp en contentbeheer tot hardware, installatie en onderhoud.

Lees verder

Digitale bewegwijzering

Help bezoekers en medewerkers om informatie sneller te vinden met touchscreen-displays. Wij bouwen applicaties die helder communiceren, er goed uitzien en effect hebben. Ook medewerkers profiteren daarvan door de zuilen in te zetten bij assistentie van bezoekers. Wayfinding zuilen wijzen de weg en brengen medewerkers en bezoekers snel waar ze moeten zijn. Daarnaast ondersteunen of vervangen ze bestaande recepties en bieden ze bezoekers extra service, zoals de mogelijk om zich aan en af te melden. Daarbij wordt volledig voldaan aan de meest actuele AVG-wetgeving.

Lees verder

Digital wayfinding

hardware & Installatie

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware.

Lees verder

Content & Creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audiovisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervaring. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. Op locatie en online, van bedrijfsvideo tot e-learning!

Lees verder

Content creatie


Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Ons Creative Lab is een hotspot van creativiteit! Hier vind je ons enthousiaste team ontwerpers, videomakers en animatoren. Met hun producties toveren ze een glimlach op je gezicht. En als een project daarom vraagt, verrijken we het team met copywriters, AV-specialisten en programmeurs.


Alles voor de ultieme content.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken