Hospitality, vrije tijd & wellness


Alles voor grenzeloze gastvrijheid

Extra gastvrij met digitale communicatie


Professionals in horeca en wellness bieden gasten een extra dimensie met digitale communicatieoplossingen. Van muziek in de zaak tot digitale menuschermen.

Muziek in de zaak

Onze DJ’s stellen uitgekiende muziekprogramma’s op maat samen voor uw zaak. Of dat nu een hotel, restaurant, café, sauna of theater is. De juiste muziek, op het juiste moment, op de juiste plaats. Voor een rijkere gastervaring en sterkere band tussen locatie en bezoeker. Extra prettig: de programmering wordt elke dag automatisch geüpdatet!

Lees verder

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting informeren, inspireren en adviseren we showroombezoekers. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. We nemen alle zorg uit handen: van strategie, ontwerp en contentbeheer tot hardware, installatie en onderhoud.

Lees verder

Digitale menuschermen

Digitale menu’s geven een professionele en moderne indruk en zijn blikvangers op elke locatie waar gastvrijheid een rol speelt. Vermaak gasten tijdens het wachten met licht entertainment, speciale aanbiedingen of aantrekkelijke videocontent. Real-time te beheren via smartphone of tablet, te koppelen aan kassasystemen, aanbiedingen en prijzen eenvoudig aan te passen op moment van de dag of beschikbaarheid. Ontdek alle voordelen van digitale menuschermen.

Lees verder

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware!

Lees verder

Content & Creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audiovisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervaring. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. Op gastvrije locaties en online!

Lees verder


Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Ons Creative Lab is een hotspot van creativiteit! Hier vind je ons enthousiaste team ontwerpers, videomakers en animatoren. Met hun producties toveren ze een glimlach op je gezicht. En als een project daarom vraagt, verrijken we het team met copywriters, AV-specialisten en programmeurs.


Alles voor de ultieme content.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken