Hospitality, vrije tijd & wellness


Je gasten verdienen het allerbeste

Maak je gastvrijheid compleet met digitale communicatie


Alles draait erom dat je gasten het naar hun zin hebben. Wat jij daar persoonlijk voor doet, maken wij graag compleet met digitale communicatie gericht op jouw klant.

Instore muziek op maat

De juiste muziek bij je merk zorgt voor emotie – en emotie zorgt voor verbinding. En dat is precies wat je wilt: een diepere verbinding met je klant.

Onze DJ’s maken een muziekprogramma op maat, dat precies past bij jouw restaurant, cafetaria, hotel, sauna, theater etc. De juiste muziek voor de juiste sfeer in jouw horecagelegenheid. Met dagelijks een vers programma met automatische updates.

Digital Signage
(of narrowcasting)

Digital Signage is ideaal om te informeren, inspireren en adviseren. Gecontroleerd, laagdrempelig en dynamisch.

We kunnen je volledig ontzorgen: van het meedenken, vormgeven en beheren van de inhoud tot en met de keuze van de hardware en het installeren en servicen daarvan.

Digitale menuborden

Creëer beleving met digitale menuborden. Entertain tijdens het wachten, toon aanbiedingen of attractieve videocontent. Digitale menuborden hebben een professionele, moderne uitstraling en zijn een eyecatcher in elke omgeving.

Pas eenvoudig en op elk gewenst moment, je assortiment, aanbiedingen, prijzen en acties aan via je mobiel, tablet of computer.

Voordelen van een digitaal menubord:

  • Pas prijzen, aanbiedingen en acties heel eenvoudig aan;
  • Het menubord kan gekoppeld worden aan het kassasysteem;
  • Laat gerechten en dranken zien, passend bij het moment van de dag: ontbijt, lunch of diner;
  • Product uitverkocht? Verkoop geen nee, maar verwijder het of vervang het door een ander product;
  • Presenteer gerechten met mooie foto’s of video’s;
  • Beheer digitale menuborden zowel centraal als lokaal.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.

Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.


AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


    LAAT JE ADVISEREN