Kids TV

Voor kleine klanten

In winkels en wachtomgevingen met veel kinderbezoek, is Kids TV een uitkomst. Bijvoorbeeld in warenhuizen, kledingzaken, autoshowrooms, restaurants of cafetaria, huisartsen tandartspraktijken en ziekenhuiszwachtkamers. Verveling krijgt geen kans met vrolijke, interactieve content die de kids geboeid houden en hun ouders ontspannen laat winkelen of wachten.

Speelse schermen en interactiviteit

Notice verzorgt met Kids TV schermen, tablets en programma’s voor gezellige kinderhoekjes. De speelse ombouw van het scherm zorgt dat de interesse van kinderen al snel is gewekt. Voor Kids TV zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

Notice levert totaaloplossingen voor Kids TV. Wij bieden een compleet pakket van schermen, ombouw- of ophangsystemen, bekabeling, installatie, service en beheer, redactie van kidscartoons, videoloops, muziek en games.En nog veel, veel meer...

Overal beschikbaar


Technologie is de belangrijkste bondgenoot van de samenleving geworden en een essentieel element van dag tot dag. Tegenwoordig wordt bijna iedereen geleid door digitale schermen.

Meer informatie en maatwerk

Bent u op zoek naar de ultieme toepassing van Kids TV op uw locatie?
Neem contact met ons op.

    Experts voor elk AV-project van elke omvang

    LAAT JE ADVISEREN