Gezondheidszorg


Digitale communicatie voor optimale zorg

Alle aandacht voor je cliënten in de wachtruimte


In de gezondheidszorg draait alles om de cliënten. Communicatie is daarbij van groot belang. Wij vullen een persoonlijke aanpak graag aan met cliëntgerichte digitale communicatie.

Digital Signage
(of narrowcasting)

Met Digital Signage communiceer je met de cliënten in de wachtruimte. Je kunt informatie verstrekken of ‘wachtverzachting’ bieden: nieuws- en weerberichten, of andere relevante informatie. Er zijn verschillende automatische koppelingen mogelijk, zoals een wachttijd melder en een volgnummersysteem. Zo informeer je bezoekers op een eenvoudige en toegankelijke manier.

Muziek op maat

Muziek in de wachtruimte is goed voor de sfeer, verzacht het wachten en bevordert de privacy. We bieden verschillende muziekprogramma’s, waaronder ook rechten-inclusieve programma’s.

Digitale wayfinding

Met een touchscherm informeer en adviseer je bezoekers en klanten over jouw producten en diensten. Wij bouwen de applicatie zo dat het eenvoudig, aantrekkelijk en bovenal effectief is. Ook kan een touchscherm medewerkers ondersteunen bij het geven van advies en ter ondersteuning van de verkoop.

Onze wayfinding-zuil wijst bezoekers op een eenvoudige manier de weg. Het is laagdrempelig en helpt de bezoekers snel op de goede weg.

Installatie en hardware

Wij adviseren, leveren en installeren. Met keuze uit alle bekende merken. Het is immers maar net wat jouw oplossing nodig heeft om de béste oplossing te zijn. Als je wilt, zorgen wij ook voor een perfecte integratie in je (winkel-)omgeving.

Hardware gaat pas voor je werken als het goed geïnstalleerd is. Gelukkig kun je rekenen op onze installateurs. Zij sluiten alles vakkundig aan.

Content & creatie

Met content creëer je een beleving en sfeer. Jouw verhaal op een eigentijdse manier in beeld brengen. Inspireer door mooie content. Wij helpen je met het ontwikkelen van templates en widgets die je eenvoudig zelf kunt invullen of ontwikkelen kant en klare, op maat gemaakte content. Filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, Infographics voor een videotraining. Van script tot editing, van acteurs tot muziek, wij vertellen jouw verhaal. Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen: wij houden van het complete plaatje.


AV-technologie die je helpt
contact te maken met jouw publiek.


Topmerken werken met ons samen. 

Notice bruist van de creativiteit. Hier werkt een compact en enthousiast team van designers, videomakers en motion graphic designers aan content waar je blij van wordt - en dat doen ze ook.


Waar nodig zetten we ook copywriters, designers, geluids- en videostudio's en programmeurs in om de optimale content te produceren.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Bekijk onze klantverhalen


30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
30/04/2021

Electro World

Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021

BP

Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen


    LAAT JE ADVISEREN