Gezondheidszorg


Digitale communicatie voor optimale zorg

Verbeter de wachtkamerervaring van cliënten


Communicatie speelt een belangrijke rol in de zorg. Daarom kiezen veel zorginstellingen in de wachtruimte voor persoonlijke en cliëntgerichte digitale communicatie.

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting informeren, inspireren en adviseren we uw cliënten in de wachtruimte. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. Opties zijn onder meer het verstrekken van medische informatie of het veraangenamen van de wachttijd met nieuws, weerberichten of ander infotainment. Ook een wachttijdmelder of volgnummersysteem kan aan de schermen worden gekoppeld.

Lees verder

Muziek in de wachtruimte

Muziek terwijl u wacht is goed voor de sfeer, maakt wachten leuker en verbetert de privacy. We bieden verschillende muziekprogramma’s, waaronder ook rechten-inclusieve programma’s.

Lees verder

muziek in wachtkamer

Digitale bewegwijzering

Help patiënten of bezoekers om informatie sneller te vinden met touchscreen-displays. Wij bouwen applicaties die helder communiceren, er goed uitzien en vooral effect hebben. Ook medewerkers profiteren door de zuilen in te zetten als hulpmiddel bij advies aan leden. Wayfinding-zuilen wijzen de weg en brengen cliënten en bezoekers snel waar ze moeten zijn.

Lees verder

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware!

Lees verder

hardware & installatie

Content creatie

Content & creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audiovisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervaring. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. In de wachtkamer en online!

Lees verder


Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Ons Creative Lab is een hotspot van creativiteit! Hier vind je ons enthousiaste team ontwerpers, videomakers en animatoren. Met hun producties toveren ze een glimlach op je gezicht. En als een project daarom vraagt, verrijken we het team met copywriters, AV-specialisten en programmeurs.


Alles voor de ultieme content.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Wat klanten over ons zeggen


21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken