Gezondheidszorg


Digitale communicatie voor optimale zorg

Verbeter de wachtkamerervaring van cliënten


Communicatie speelt een belangrijke rol in de zorg. Daarom kiezen veel zorginstellingen in de wachtruimte voor persoonlijke en cliëntgerichte digitale communicatie.

Digital Signage

Met digital signage of narrowcasting informeren, inspireren en adviseren we uw cliënten in de wachtruimte. Het is een laagdrempelige, dynamische en zeer beheersbare vorm van digitale communicatie op locatie. Opties zijn onder meer het verstrekken van medische informatie of het veraangenamen van de wachttijd met nieuws, weerberichten of ander infotainment. Ook een wachttijdmelder of volgnummersysteem kan aan de schermen worden gekoppeld.

Muziek in de wachtruimte

Muziek terwijl u wacht is goed voor de sfeer, maakt wachten leuker en verbetert de privacy. We bieden verschillende muziekprogramma’s, waaronder ook rechten-inclusieve programma’s.

Digitale bewegwijzering

Help patiënten of bezoekers om informatie sneller te vinden met touchscreen-displays. Wij bouwen applicaties die helder communiceren, er goed uitzien en vooral effect hebben. Ook medewerkers profiteren door de zuilen in te zetten als hulpmiddel bij advies aan leden. Wayfinding-zuilen wijzen de weg en brengen cliënten en bezoekers snel waar ze moeten zijn.

Hardware & Installatie

We adviseren niet alleen over geschikte apparatuur, maar leveren, installeren en onderhouden deze ook. Wel zo overzichtelijk en comfortabel! We bieden keuze uit alle A-merken. Desgewenst integreren we nieuwe onderdelen in bestaande infrastructuur. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie van alle hardware!

Content & creatie

We hebben alles in huis voor de ultieme audiovisuele ervaring. Om effect te hebben moet een krachtige boodschap minstens zo krachtig worden gebracht. Raak de juiste snaar met een op maat gemaakte audiovisuele ervaring. De creatieven van Notice staan voor je klaar. Zij brengen elk merkverhaal digitaal tot leven. In de wachtkamer en online!


Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden. 

Ons Creative Lab is een hotspot van creativiteit! Hier vind je ons enthousiaste team ontwerpers, videomakers en animatoren. Met hun producties toveren ze een glimlach op je gezicht. En als een project daarom vraagt, verrijken we het team met copywriters, AV-specialisten en programmeurs.


Alles voor de ultieme content.


Notice biedt alle creativiteit voor effectieve communicatie onder één dak.Notice ontwikkelt content, designs en toepassingen, maar ook video-animaties, bedrijfs- of sfeervideo's, trainingsvideo's, tv-commercials, grafisch ontwerp en andere digitale media.

Als onderdeel van jouw Digital Signage-programma, e-learning, muziek of productie.Wat klanten over ons zeggen


24/12/2021

Bakker Bart

In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.
23/12/2021

Wibra

De schermen verleiden voorbijgangers om een kijkje in de winkel te nemen. Eenmaal binnen komen ze in aanraking met twee andere oplossingen van Notice. Het op maat gemaakt instore radioprogramma - met Wibra-commercials. En de Keuzewijzer vol informatie over het Wibra-assortiment.
30/04/2021

Funxtion

De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.

Krijg het juiste advies

Stuur vandaag een bericht en ontdek hoe we het verschil kunnen maken