Nieuws

Bekijk de laatste artikelen


11/07/2023
Sportstad Heerenveen
Bij Sportstad Heerenveen worden alle 13 Samsung Tizen binnenschermen en een videowall in het zwembad worden voorzien van onze software.
11/07/2023
Tour de France widget
Met de Tour de France widget breng je jouw bezoekers op de hoogte van de laatste updates rondom dit evenement
11/07/2023
Wayfinding zuil
Een wayfinding zuil vind je veelal bij de entree van een openbare locatie zoals gemeentehuis, ziekenhuis, universiteit, kantoorpand of winkelcentra.
31/03/2023
Muziek voorjaar trends
Onze Dj’s hebben dan ook weer een selectie gemaakt met de beste zonnig klinkende tracks die recentelijk zijn uitgekomen.
31/03/2023
Onderdeel van de M-Cube Group
Sinds kort mogen wij als Notice Group (Fairview Indoor Media en Notice Branded Media) onderdeel uitmaken van de M-Cube Group,
31/03/2023
BoekenVoordeel
Na een succesvolle pilot heeft Notice Branded Media dit verder uitgerold naar meerdere vestigingen met 3 schermen. Het gaat om een etalagescherm, een kassascherm en een scherm in de hobbyhoek.
31/03/2023
Thialf Schaatshart van de wereld
Als kersverse Narrowcasting partner van Thialf verzorgden wij de programmering en livestream voor de 120 aanwezige schermen.
24/01/2023
Harley Davidson samenwerking
Harley Davidson en Notice Branded Media gaan hun samenwerking verder uitbreiden.
parallax background

White paper & brochures

Download onze informatie

Brochure Videowalls


Videowalls zijn indrukwekkende blikvangers met grote attentiewaarde. Ze voegen beleving toe aan locaties, maken het delen van informatie makkelijk en bouwen aan de identiteit van merken.

Download

Brochure Touch


TouchTV van Notice is een innovatieve manier om narrowcasting interactief te maken. Met behulp van aanraakschermen kunnen klanten of bezoekers programma’s op locatie zelf bedienen.

Download

Brochure Whitepaper


Digital signage is a growing communications medium that’s used across all industries, both public and private, to communicate informative, interesting and entertaining content.

Download

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen