Nieuws

Bekijk de laatste artikelen


24/01/2023

Harley Davidson samenwerking

Harley Davidson en Notice Branded Media gaan hun samenwerking verder uitbreiden.
24/01/2023

Maak gebruik van Instore Radio!

Het gebruik van bijvoorbeeld Spotify als streaming service in een winkel, restaurant, café of kantoor is niet toegestaan.
24/01/2023

Wayfinding

Menubord TV is een heerlijke manier om je menu te presenteren. Met digitale menuborden voeg je beleving toe aan elk horecabedrijf.
24/01/2023

Menubord TV

Menubord TV is een heerlijke manier om je menu te presenteren. Met digitale menuborden voeg je beleving toe aan elk horecabedrijf.
25/11/2022

De 22 beste instore tracks

Met het einde van het jaar in zicht hebben onze DJ’s weer een selectie gemaakt met de 22 beste instore tracks van het afgelopen jaar.
22/11/2022

Hyundai EV showroom

Binnen een EV (electric vehicle) showroom heeft Hyundai gekozen voor diverse interactieve zones om bezoekers te informeren over het EV wagenpark van Hyundai
22/11/2022

Mis niets rondom het WK voetbal

Wij geven je de mogelijkheid om het laatste nieuws omtrent het Wereldkampioenschap voetbal op het scherm te tonen met een nieuwe WK widget.
20/10/2022

Notice E-Learning

Notice E-learning is het perfecte middel voor effectieve kennisoverdracht. Volledig op maat voor medewerkers, resellers of klanten.
parallax background

White paper & brochures

Download onze informatie

Brochure Videowalls


Videowalls zijn indrukwekkende blikvangers met grote attentiewaarde. Ze voegen beleving toe aan locaties, maken het delen van informatie makkelijk en bouwen aan de identiteit van merken.

Download

Brochure Touch


TouchTV van Notice is een innovatieve manier om narrowcasting interactief te maken. Met behulp van aanraakschermen kunnen klanten of bezoekers programma’s op locatie zelf bedienen.

Download

Brochure Whitepaper


Digital signage is a growing communications medium that’s used across all industries, both public and private, to communicate informative, interesting and entertaining content.

Download

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen