Bekijk onze klantverhalen

21/03/2023
BoekenVoordeel
Notice voorziet BoekenVoordeel via Notice Signage met 3 schermen per vestiging van narrowcasting. Met 100 winkels in Nederland en Vlaanderen is er altijd een winkel in de buurt
16/11/2022
Ronald McDonald Huis
Met digtal signage heeft het Ronald McDonald Huis een eigen kanaal om te communiceren met ouders. Het kanaal een ideaal middel om de ouders te bereiken.
24/12/2021
Bakker Bart
In het concept staan de digitale schermen boven de toonbank centraal. Hierop laat Bakker Bart op smakelijke wijze alle menu’s, broodjes, salades en dranken zien.
23/12/2021
Wibra
De schermen verleiden voorbijgangers om een kijkje in de winkel te nemen. Eenmaal binnen komen ze in aanraking met twee andere oplossingen van Notice.
30/04/2021
Funxtion
De FES (FunXtion Experience Station) is een multi-device cloudplatform dat we hebben ontwikkeld voor FunXtion. De moderne fitnessbranche groeit en diversifieert snel.
16/12/2022
Hornbach
Notice signage geeft Hornbach de tool in de kantines de juiste informatie te geven aan de medewerkers. Met eigen templates kan Hornbach programma’s beheren. Wel zo eenvoudig!
16/12/2022
White Goblin Games
White Goblin Games is een vooraanstaande uitgever op de spellenmarkt, in een groeiend aantal winkels hangt een scherm bij de spellen.
16/12/2022
Hyundai
Automerk Hyundai is druk bezig met de digitale doorontwikkeling van showrooms en een optimale klantbeleving. Om dit te bereiken wordt narrowcasting ingezet in vijf verschillende zones.
30/04/2021
Electro World
Electro World TV past uitstekend bij de rebranding van Electro World om de klantbeleving in de winkel te upgraden en daarbij de kernwaarden te benadrukken.
30/04/2021
BP
Notice beheert centraal de mediaspelers en beeldschermen op de tankstations, waarbij we de programmering kunnen aanpassen per locatie.

Audiovisuele technologie die doelgroepen bereikt en beroert.


Deze topmerken wisten Notice al te vinden.


bp logobp
DA Logoda
electroworldelectroworld
funxtionfunxtion
hyundai2hyundai
ikeaikea
kfckfc
mediamarktmedia markt
sportcitysportcity
toyotatoyota
bakker bartbakker bart
univeunive

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen